Cigaretta töltő gép

Cigaretta töltő gép

Karácsonyi ajándék ötlet 2017 dohányosoknak

2016. november 24. - www.cigarettatoltogep.com

Hamarosan karácsony...



Itt az ideje elgondolkozni, mi kerüljön a fa alá. Ajándékozz valami hasznosat idén karácsonykor. Van olyan ismerősöd, családtagod aki dohányzik? Belegondoltál már mennyit fizet egy hónapban? A válasz sajnos az, hogy rengeteget, ráadásul hamarosan még tovább emelkedik a cigaretta ára... 2017-ben akár 1300Ft-ot is fizethet dobozonként. 

Ajándékozz olcsó cigarettát karácsonyra



Igen, az olcsó cigaretta nem álom, az olcsó cigit el lehet érni, de hogyan? Cigaretta töltéssel... amivel akár 70%-ot is spórolhat dobozonként! Az rengeteg pénz, hidd el örülni fog, hogy ilyen ajándékot kapott Tőled!

Az olcsó cigihez megbízható cigitöltő kell



Ahhoz, hogy az ajándékod hosszú távú sikert arasson, válassz elektromos cigaretta töltő gépet. Miért jó az elektromos cigi töltő gép? A válasz az időben és a spórolásban van! Egy doboz cigarettát 15-20 perc megtölteni, ha egy család vagy egy dohányos napi 2 dobozzal szív el az már rögtön 40 percet is igénybe vehet... és akkor még hol vagyunk a heti adagtól? 
Elektromos cigi töltő géppel ez a szám per perc, ráadásul a gép elvégzi helyetted a cigaretta töltést! 

Látogass el webáruházunkba: www.cigarettatoltogep.com 

elektromos_cigaretta_tolto_gep_karacsonyra.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://cigitolto.blog.hu/api/trackback/id/tr2511995602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása