Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Cigaretta töltő gép

Cigaretta töltő gép

Olcsó cigit karácsonyra

2017. november 27. - www.cigarettatoltogep.com

Vegyél részt a www.cigarettatoltogep.com által szervezett "Olcsó cigit karácsonyra" nevű Facebook eseményen és értesülj elsőként elektromos cigaretta töltő gép akciókról, speciális ajánlatokról. 

De mi is ez a karácsonyi esemény?



Az Olcsó cigit karácsonyra lényege, hogy hasznos ajándék tippeket adjunk dohányosoknak, ezen felül szuper elektromos cigaretta töltő gép akciókat. Rögtön az első héten el is indítottunk egy szavazást amelynek keretében arra vagyunk kíváncsiak, hogy Te melyik elektromos cigi töltőnket szeretnéd akciósan látni. Igen most Te dönthetsz erről, de jól figyelj a szavazás November 30. 23:59-ig tart utána már nem lesz lehetőséged szavazásra! 

olcso_cigit_karacsonyra_elektromos_cigaretta_tolto_gep.png

 

T 20000 MONSTER visszatér karácsonyra?



Sokatok kérdezte, hogy elérhető lesz e még a T 20000 MONSTER teljesen automatizált elektromos cigaretta töltő gép? Nos hát annyit elárulhatok, hogy előfordulhatnak meglepetések karácsonykor... igen ez azt jelenti, hogy a T 20000 MONSTER visszatérhet... kövessétek az "Olcsó cigit karácsonyra" eseményünket ott egész biztosan nem maradtok le semmiről. 

t20000_monster_elektromos_cigaretta_tolto_gep_olcso_cigi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://cigitolto.blog.hu/api/trackback/id/tr7413397627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsolt Dobróczki 2024.03.02. 13:26:21

Hol lehet meg váa t5000 vagy t10000 vagy t20000 elektromos cigareta töltö gépetsárolni
süti beállítások módosítása