Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Cigaretta töltő gép

Cigaretta töltő gép

Mondj NEM-et a drága cigarettára, mondj NEM-et a dobozos cigire

2017. január 26. - www.cigarettatoltogep.com

Mondj NEM-et a drága cigarettára, mondj NEM-et a dobozos cigire!



2017 második felében eléri a dobozos cigaretta ár az 1300Ft-os fogyasztói árat a megemelt adóterhek miatt. Mondj NEM-et a drága cigarettára, ne dobd ki a nehezen megkeresett pénzedet egy feneketlen kútba, kezdj el spórolni már ma a cigarettán. Kíváncsi vagy mivel tudsz újra olcsó, de jó minőségű cigarettát szívni?

Elektromos cigaretta töltő gépek az olcsó cigarettáért!



Az elektromos cigi töltő gépek 2017-ben is a szolgálatodban vannak az olcsó jó minőségű cigarettával. Töltsd meg otthon könnyedén, pár perc alatt cigarettádat és spórolj akár 70%-ot a cigin!
De milyen elektromos cigi töltők vannak, amivel ilyen sokat spórolhatsz?

Kezdjük a legkisebb elektromos cigi töltő géppel a T 200-al.

A T 200 cigi töltő rengeteg embernek segített már spórolni a cigarettán. Megbízható tömörítő megoldás, otthoni felhasználásra kivalló, évekre szóló megoldás a cigaretta árak csökkentésére.
t200_elektromos_cigaretta_tolto_gep_olcso_cigi_2017.png

Kicsi, de erős T 300 ALFA elektromos cigaretta töltő gép.

A T 200-nál erősebb motorral rendelkező T 300 elektromos cigi töltőnk hosszú távú spórolási lehetőség. Keménységszabályozóval és kiválló tömörítési technológiával rendelkezik. Ezt a gépet egyedülállóknak javasoljuk vagy azoknak akik kevesebb mint egy doboz cigarettát fogyasztanak naponta.
t_300_alfa_elektromos_cigaretta_tolto_gep.jpg
Közepes gépeink, több embert kiszolgáló elektromos cigaretta töltő gépek.

Ebbe a csoportba a T 1000, T4000 BULDOSER tartozik. Ezek a gépek erősebb motorral rendelkeznek mint a kis elektromos cigaretta töltő gépeink, e mellett nagyobb tárolókapacitásának köszönhetően egyszerre több cigarettát tölthetsz meg. Brutális módon csökkentik a cigaretta árakat. Napi egy doboz felett illetve családoknak javasoljuk a hosszú távú spórolás érdekében.
A T 4000 BULDOSER már a modernebb tömörítő technikát használja, amivel közel gyári minőségű cigaretta tölthető.
t_4000_sp_buldoser_elektromos_cigaretta_tolto_gep_cigitolto_olcso_cigaretta_otthon.jpg

Nagy gépeink, ha azt szeretnéd, hogy mindent a cigi töltőd csináljon helyetted

Képzelj el egy cigaretta töltő gépet amibe a dohány behelyezése után magától működnek a folyamatok. A T 20000 MONSTER elektromos cigi töltő gép épp ezt a kényelmet biztosítja Neked. Közel egy doboz cigaretta töltése, teljesen automatizáltan. A T 20000 MONSTER elektromos cigaretta töltő gép könnyedén kiszolgál egy három fős családot cigarettával, különösebb erőfeszítés nélkül. Töltsd meg havi adagodat a T 20000 MONSTERel egy esti sorozat közben.
t_20000_monster-500x500.jpg

Hol tudok spórolni a cigarettán? Hol tudok olcsó cigarettát elősegítő elektromos cigaretta töltő gépet vásárolni?



Látogass el elektromos cigaretta töltő gép boltunkba a www.cigarettatoltogep.com –ra. A webshopon bővebb információt olvashatsz az elektromos cigi töltő gépek áráról, működéséről. Elektromos cigi töltő gép videó az oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://cigitolto.blog.hu/api/trackback/id/tr3512156887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása