Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Cigaretta töltő gép

Cigaretta töltő gép

Hol tudom megnézni mennyibe kerül egy doboz cigaretta 2017 Januártól?

2017. január 09. - www.cigarettatoltogep.com

Hol tudom megnézni mennyibe kerül egy doboz cigaretta 2017 Januártól?



Többek megdöbbenéssel fogadták a cigaretta brutális áremelését 2016-ban. A három lépcsős cigaretta áremelés 2017 közepére éri el a csúcsát, amikor 1 dobozért elkérhetnek 1300-1400Ft-ot is. 2017 Január 1-én iktatták törvénybe a következő hidegzuhany változást a mozgó áras cigarettát. És itt el is érkeztünk a mai témánkhoz, a mozgó áras cigaretta árát heti 2x fogja változtatni a NAV (csütörtökönként illetve hétfőnként). Ha szeretnél felkészült lenni a témába és pontosan tudni mennyit fogsz fizetni egy doboz cigiért látogass el a NAV honlapjára, mert az érvényes listákat folyamatosan frissítik a weboldalon!

elektromos_cigaretta_tolto_gep_mennyibe_kerul_2017-ben_a_cigi_cigaretta_aremeles.jpg

Soknak találod a cigaretta árakat?



Hidd el, nem vagy vele egyedül! Sokan már most kétségbeesetten számolgatják, hogy fogják kifizetni az áremelést, ami egy átlag dohányosnak 9000Ft lesz. Nehéz kérdés, hisz annyi kiadás van az élet egyéb területein, de senki nem kíván lemondani az örömforrásairól! Nem is kell!
Csökkenteni kell a cigaretta kiadásokat! De hogyan… mi csökkenti hosszútávon a cigaretta árakat? A válasz a cigaretta töltés!
A legkényelmesebb és leghatékonyabb megoldás az elektromos cigaretta töltő gépek. Egy elektromos cigi töltő pár perc alatt megtölt egy doboz cigit ráadásul minimális emberi tényezőt igényel!

A www.cigarettatoltogep.com elektromos cigaretta töltő gép webáruház!

Te se költsd a fizetésed az adóemelésekre, kezd el tölteni a cigarettád elektromos cigaretta töltő gépeinkkel!

A bejegyzés trackback címe:

https://cigitolto.blog.hu/api/trackback/id/tr912111511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása