Cigaretta töltő gép

Cigaretta töltő gép

Elektromos cigaretta töltő gép a dohány áremelés ellen

2017. január 06. - www.cigarettatoltogep.com

Elektromos cigaretta töltő gép a dohány áremelés ellen



Manapság már szinte mindenen spórolunk amin tudunk. A boltban, zöldségesnél, ruházaton, elektronikai eszközön… 2017-ben már szinte kötelező lesz a cigarettán is. Ennek több oka van, elsősorban a tavaly elfogadott dohány áremelés és most a Január 1-én behozott mozgó áras cigaretta… A végcélt tudjuk nagyjából 1300-1400Ft-os cigaretta árak év végéig, de ezzel az új rendelettel már nem tudhatjuk mikor is következik be mindez… Minden héten két listát fog kiadni a NAV csütörtökön illetve hétfőn, itt szabják majd meg a cigaretta árát.

Az elektromos cigaretta töltő gépek évek óta segítik a dohányosokat az olcsó cigaretta árakhoz. A spórolás mértéke akár 70% is lehet, ráadásul ezekkel az elektromos cigi töltő gépekkel pár perc alatt megtölthetsz egy doboz cigarettát.
Sokan úgy vélik a cigaretta töltés unalmas, fáradságos munka és hát „ki tudom fizetni a dobozos cigarettát”.
Nos igen, de lássuk 2017-ben mit fog megfizetni egy átlagos dohányos Magyarországon…

Dobozos cigaretta árak 2017-ben



A dobozos cigi árak tavaly Januárhoz képest is emelkedtek, most nagyjából 1080-1150Ft mozog egy doboz. Ha ez a szám 1300 fölé fog menni (ezzel bizonyosan számolhatunk, hisz a dohány törvény elfogadásával óvatos becslés volt az 1300Ft ennél csak drágább cigaretta képzelhető el 2017 végére).
Ez 300Ft dobozonként… napi egy doboz cigarettával számolva 9000Ft-al fogsz többet fizetni havonta… Igen talán egyszerűnek tűnik, hogy bemész a boltba és megveszed a dobozos dohányt, de egyáltalán nem kifizetődő.
Elektromos cigaretta töltő gépek között már sok olyan található ami közel gyári minőségű cigarettát tölt, ráadásul kényelmesen tölthetünk otthonunkban! Egy doboz cigaretta megtöltése nagyjából 3-5 perc, akár kényelmesen TV nézés közben…

Válaszd a www.cigarettatoltogep.com elektromos cigaretta töltő gépeit és csökkentsd cigarettád árát akár 70%-al!

A bejegyzés trackback címe:

https://cigitolto.blog.hu/api/trackback/id/tr512104511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása