Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Cigaretta töltő gép

Cigaretta töltő gép

Ennyit költ a Magyar ember cigarettára, dohány termékekre

2017. május 26. - www.cigarettatoltogep.com

Kíváncsi vagy mégis mennyi cigarettát fogyaszt a Magyar és ezt mennyiért?


mennyi_cigarettat_sziv_a_magyar_ember.jpg
Nem vagy vele egyedül, ez a kérdés a gazdaságkutatókat is foglalkoztatja. A legutóbbi felmérésük szerint 2017-ben már jócskán elérte a havi cigaretta fogyasztás az 50 milliárd Ft-ot. Ez konkrétan Áprilisban 611 millió szál cigarettát 450 tonna finomra vágott dohányt és 41 millió szál szivarkát jelent.  
Ez a szám azt jelzi, hogy a mai napig óriási forgalom származik a szálas cigaretta eladásokból. Ezzel több probléma is van talán az első és legfontosabb, hogy ez a dohányzási forma rendkívül költséges. Cigaretta töltéssel akár 70%-al kevesebbe kerül egy doboz szálas cigaretta. A további gondok, hogy ez az óriási árkülönbözet nem a gyártóhoz hanem a Magyar államhoz megy különböző adók formájában, így a cigaretta ára tartósan magas lesz. 

Eleged van abból, hogy drága a cigaretta, miért nem szívsz olcsó cigarettát?



Igen, nehéz eljutni odáig, hogy az ember átszámolja mennyi cigarettát szív el naponta és az mennyibe kerül Neki havonta. A jó hír, hogyha eljutottál odáig, hogy felmérted, hogy a dobozos cigaretta drága Magyarországon a fizetésekhez képest. De mit lehet ez ellen tenni? Nem az a megoldás, hogy az általad kedvelt tevékenységről leszoksz, hogy azt a kis örömöt is megvonod magadtól amit a cigarettázás nyújt. A megoldás, hogy olcsó cigarettát kell szívni! De van ilyen? Van 2017-ben olcsó cigaretta Magyarországon? A válasz igen, de nem a boltokban, olcsó cigarettát töltéssel a legkönnyebb elérni.
Az elektromos cigaretta töltő gépek azoknak lettek kitalálva, akik tisztában vannak azzal, hogy az olcsó cigarettával spórolni lehet, nem is keveset, akár 70%-ot havonta!

Miért vegyek elektromos cigaretta töltőt, hisz drágább mint a hagyományos kézi cigitöltő?



A cigaretta töltés egy befektetés, a hagyományos kézi cigaretta töltő gépek pár ezer Ft-ért elérhetőek bármelyik Nemzeti dohányboltban, de minőségük ehhez mérten nem  megfelelő, előfordulhat, hogy évente akár 10db is tönkremehet, így többe kerül, mint az elektromos cigaretta töltő gép. Nem beszélve a kézi cigi töltő legnagyobb hátrányáról, lassú, macerás és egyáltalán nem komfortos használni. Az elektromos cigaretta töltő gép ezzel szemben kényelmes, pár perc alatt megtölti a cigarettát, állítható a keménysége, így gyengébb és erősebb cigarettát is tölthetsz, pár perc alatt Tv-zés közben!

Kezdj el spórolni a cigarettán, ne fizess feleslegesen a drága cigarettáért a boltokban, használt elektromos cigaretta töltő gépet. A befektetésed pár hónap alatt többszörösen megtérül!

www.cigarettatoltogep.com prémium minőségű elektromos cigaretta töltő gépeivel Te is olcsó és jó minőségű cigarettát szívhatsz!

Tudtad? 2017 MÁJUSBAN a legjobb elektromos cigaretta töltő gép a T 20000 MONSTER elektromos cigi töltő gép 149.900Ft helyett 99.990Ft-ért a Tiéd lehet!

A bejegyzés trackback címe:

https://cigitolto.blog.hu/api/trackback/id/tr8912542537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása