Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Cigaretta töltő gép

Cigaretta töltő gép

Elektromos cigaretta töltő gép akció

2017. november 07. - www.cigarettatoltogep.com

A dohányosok jövője nem rózsás...



Sajnos a dobozos cigaretta ára 2017-ben is emelkedett és ez a tendencia valószínüleg nem fog változni. Mivel jövedéki termékről van szó, ezért az államoknak érdeke, hogy magas áron adják a cigarettát, hisz akkor több adó marad a kasszában. 
Ez viszont a fogyasztóknak egyre elviselhetetlenebb Magyarországon egy doboz cigaretta elérheti az 1300Ft-ot is. Ez tarthatatlan egy olyan családban ahol napi 1 doboz cigaretta fogy. Kiszámolhatjuk mekkora kiadást jelent ez a dohányosnak. 
Az elektromos cigaretta töltő gépek erre a problémára hivatottak megoldást kínálni. Gyors egyszerű és hatékony cigaretta töltés otthon. 

Használd ki most különleges akciós elektromos cigaretta töltő gép ajánlatunkat. Juss hozzá most olcsón, akciós áron elektromos cigi töltő gépeinkhez. 

www.cigarettatoltogep.com

elektromos_cigaretta_tolto_gep_akcio_elektromos_cigi_tolto.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://cigitolto.blog.hu/api/trackback/id/tr7813199383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása