Cigaretta töltő gép

Cigaretta töltő gép

T 4000 SP Buldoser elsöpri a cigaretta árakat

2016. december 08. - www.cigarettatoltogep.com

T 4000 SP Buldoser



MEGÉRKEZEEEEEEEEET a www.cigarettatoltogep.com legújabb elektromos cigaretta töltő gépe a T 4000 SP Buldoser. És, hogy miért Buldoser...nos azért, mert szuper gyorsan söpri el a cigaretta árakat. 
t_4000_sp_buldoser_elektromos_cigaretta_tolto_gep_ara.jpgJó azért nem Ő az új cigaretta töltő gépünk, de hasonlóan zömök és ellenkezést nem ismer... persze ha a cigaretta árának csökkentéséről van szó. 
De miben újdonság ez a szuper cigi töltő gép? A válasz nem csak a külső kialakításban rejlik... pedig szerintünk az is jól sikerült, hanem a legmodernebb tömörítő rendszerében.
A T 4000 Sp Buldoser közel gyári minőséget tölt! A gyári minőségű cigaretta otthoni töltéssel nem álom többé!
A T 4000 egyébként a T 1000 elektromos cigi töltő nagy testvére... és igen kitalálhattátok, hogy a T 1000 elektromos cigaretta töltő gépet hamarosan kivezetjük, nem azért mert valami baj lenne vele hanem azért, hogy mindenki a legjobb minőségű cigarettát szívhassa. Szóval első sorban technológiai fejlődés történt! :)  

Nah de akkor lássunk egy képet a legújabb elektromos cigaretta töltő gépünkről íme...
T 4000 Sp BULDOSER
t_4000_sp_buldoser_elektromos_cigaretta_tolto_gep_cigitolto_olcso_cigaretta_otthon.jpg

Miért érdemes rögtön a T 4000 SP BULDOSER cigi töltő géppel kezdeni?


A T 4000 SP BULDOSER közel gyári minőségű cigarettát készít! Elképesztő gyorsasággal spórol Neked nap mint nap. Ezzel a szuper géppel észre sem fogod venni és máris 70%-al kevesebb pénzt fizetsz havonta a cigiért. 
Az olcsó cigaretta nem álom többé még 2017-ben sem! 
Pár szó még zárásképpen... A képről is láthatjátok, hogy remek munkát végeztek az esztétikáért felelős srácok! Működéséről később még videót is kiteszünk, kövessétek a blogot! :)


Webáruházunkból már megrendelhető: 
www.cigarettatoltogep.com - TÖLTSD VELÜNK!

A bejegyzés trackback címe:

https://cigitolto.blog.hu/api/trackback/id/tr8512033061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása