Cigaretta töltő gép

Cigaretta töltő gép

2017: Mozgó áras cigaretta, íme az első változás, Csütörtökön

2017. január 05. - www.cigarettatoltogep.com

2017: Mozgó áras cigaretta, íme az első változás…



Korábban már írtunk róla, hogy Január 1-ével elfogadták azt a módosítást melynek értelmében a dohány termékek árát a NAV fogja meghatározni, mozgó áras rendszerrel. Ez a rendszer hasonló, az olajéhoz… az már persze kérdéses, hogy mégis minek kell egy ilyen rendszer a dohány termékekre, hisz ebben az esetben az előállítási ár nem változik, szemben az olajjal… Nah mindegy a lényeg, hogy a cigaretta ára 2017 Január 1-étől mozgó áras és hamarosan jön az első lista amelyben az új árak fognak szerepelni. Eredetileg a mai napon adják ki az első ilyen cigi árlistát (2017.01.05.).

Cigaretta árak, árlisták 2017-től



A tervek szerint a mozgó cigaretta árakat csütörtökönként illetve hétfőnként fogja változtatni a NAV. Ennek eredményeképpen előfordulhat, hogy Pénteken többet fogunk fizetni egy doboz cigiért mint a következő hétfőn… és persze fordítva…
Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a vége a „cigaretta árak reformjának”, de sajnos az eddigi tapasztalatok szerint továbbra is a dohányosokkal kívánják megfizettetni a többletköltséget. Persze sokan most felhorkannak, hogy „ez máshol is így van, hogy a felhasználókkal fizettetik meg a termékek ÁFA-ját, árkülönbözeteket.” Ez igaz, de nézzük mit jelent ez egy dohányos életében. Az elmúlt egy évben rohamosan emelkedett a dohány termékek ára és 2017 közepére eléri majd egy doboz cigaretta az 1300Ft-ot.
Rendben emelkednek a bérek pár ezer Ft-ot, de napi egy doboz cigaretta elszívása esetén csak az áremelés 9000Ft lesz! 9000Ft-al többet fizetsz a cigarettádért, mint a törvény elfogadása elött… Ez rengeteg…

Hány terméket érint a mozgó cigaretta árazás?



Előreláthatóan 70 dohány termék ára fog változni hetente kétszer, ebbe többnyire a dobozos cigaretta fog tartozni.
A cigik közül változik például a Multifilter ára (1070, illetve 1080 forintra), az RGD-é (980 forintra), a Malboro ára 1080 és 1130 forint között lesz, az EVE 1150 forint, a Chesterfield 980 forint, a Mein Sorte 1120 forint, a Memphis 1100 forint, a Multifilter 1070-1080 forint, a Philip Morris 1030 forint, a Ronson 1050 forint, a Virginia S. 1130 forint lesz csütörtöktől.

Megoldást kell találni, minél hamarabb…



A dráguló cigaretta árakra megbízható hosszú távú megoldást kell találjunk, mert különben felemészti a cigi költség a fizetésünket… 2017-ben spórolni a cigarettán? Igen lehet!
Cigaretta töltéssel akár 70%-al is kevesebbe kerül a cigaretta! Sokan még mindig kényelmesen a boltban vásárolják meg a drága cigarettát… pedig cigi töltéssel dobozonként 2017 közepére már több mint 800Ft-ot fogsz spórolni dobozonként. Ez rengeteg, főleg, hogy havonta 24000Ft! Ennyi pénzt költhetünk bármi másra, úgy hogy nem kellett lemondjuk a cigaretta által nyújtott örömöknek.

A www.cigarettatoltogep.com prémium minőségű elektromos cigaretta töltő gépeivel könnyedén töltheted meg a cigarettádat otthon! Az elektromos cigi töltő előnye a hagyományos cigaretta töltő gépekkel szemben, hogy kényelmes és hosszú távú megoldást kínál a dohányosoknak! Nem romlik el havonta, így ténylegesen minden hónapban spórol a dohányosoknak.

A mozgó áras cigaretta az első lépés… Sajnos ha a dohányos nem veszi kézbe a saját cigaretta költségeit, akkor folyamatosan csak többet és többet fog fizetni!
Ne fizess feleslegesen.

A bejegyzés trackback címe:

https://cigitolto.blog.hu/api/trackback/id/tr8012098839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása