Cigaretta töltő gép

Cigaretta töltő gép

Cigi árak 2016 December?

2016. november 18. - www.cigarettatoltogep.com

Cigaretta árak változása 2016 Decemberében



Hamarosan itt a 2016-os év utolsó hónapja a December, amely több változást is hoz a dohányosok életében. A három lépcsős jövedéki adó növelés második szakaszához érkeztünk melynek eredményeképpen egy doboz cigarettáért 200Ft-al fogunk többet fizetni, mint tavaly ilyenkor. Sajnos az áremlés még nem áll meg ezen a szinten, 2017 év végére ugyanis már biztosan 1300Ft-ot fogunk fizetni egy doboz cigarettáért! 

Olcsó cigi



Van lehetőség arra, hogy olcsó cigarettánk legyen Decemberben is! A cigaretta töltés jó alternatíva, melynek köszönhetően 70%-ot is spórolhatunk egy doboz cigarettán! 

Elektromos cigaretta töltő gépeink prémium minőséggel és szuper gyorsan töltik meg a cigarettát. Töltsd meg otthon könnyedén cigarettádat és spórolj minden hónapban! 

Webáruházunkba megtalálhatod az elektromos cigi töltő gépeinket:

www.cigarettatoltogep.com - TÖLTSD VELÜNK!

A bejegyzés trackback címe:

https://cigitolto.blog.hu/api/trackback/id/tr7411971216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása