Cigaretta töltő gép

Cigaretta töltő gép

Kérsz egy szál cigarettát?

2016. november 14. - www.cigarettatoltogep.com

Kérsz egy szál cigarettát?



Ilyen cigaretta árak mellett jogos a kérdés... illik-e vagy kell-e cigarettát adni mindenkinek, hisz ha elosztogatjuk súlyos pénzeket veszíthetünk. 2017-ben már 1300 Ft-ba fog kerülni egy doboz cigi... tehát meg kell gondoljuk, hogy osztogatjuk-e. 
A választ persze nem lehet csak anyagi vonatkozásában vizsgálni, hisz a cigaretta egy erősen társaság kovácsoló tényező, szóval elkerülhetetlen, hogy néha megkínáljanak Téged is vagy Te kínálj meg másokat!
Véleményem szerint, nem az osztogatást, hanem bizony a cigaretta árakat kell alacsonyan tartani, hogy ne menjen ez az egész a jól összeszokott cigis társaságok rovására! 

De mivel tudod tartósan olcsó áron tartani a cigarettát 2017-ben?



A válasz a cigaretta töltés, amit egyre több dohányos választ spórolásra. Cigi töltéssel ugyanis 70%-ot spórolhatsz egy doboz cigarettán... ha napi csak 1 doboz cigit szívsz el az 2017-ben már 27300 Ft havi költség csökkenést eredményez! Kezd el már ma a cigarettatöltést, mert minden nappal pénzt dobsz ki, amikor nem töltöd, hanem a boltban veszed!

Cigaretta töltés a gyakorlatban



"Rendben, tölteni kell a cigit...de hogyan, kézi töltővel több órás folyamat és elmegy tőle a kedvem... főleg egy fárasztó munkanapot követően, amikor legszívesebben csak a TV elé ülnék és nézném a kedvenc sorozatomat, filmemet..."
Sokan szenvednek ebben a problémában, a cigi töltés lassú a hagyományos cigaretta töltő gépekkel... 
A megoldás az elektromos cigaretta töltő gépek alkalmazása. Az elektromos cigi töltő gépek gyorsak és minőségi cigarettát töltenek, pár perc alatt!
Kíváncsi vagy az elektromos cigitöltő gép árakra, látogass el webáruházunkba ahol további infókat kapsz a gépekről! 

Elektromos cigi töltő gép ára és egyéb információk: www.cigarettatoltogep.com - TÖLTSD VELÜNK!
Kíváncsi vagy a legfrissebb hírekre, akciókra, kövess minket Facebookon is!

Cigaretta töltés, hogy az olcsó cigit osztogasd ;)
elektromos_cigi_tolto_gep_ara_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://cigitolto.blog.hu/api/trackback/id/tr3811959693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása