Cigaretta töltő gép

Cigaretta töltő gép

Dohány ára emelkedik, de a fogyasztók száma nem csökken

2016. szeptember 28. - www.cigarettatoltogep.com

2016-2017 a dohány árú áremelésének évei



A dohány termékek 2017-re 29%-os áremelési hullámon esnek át. Azonban egy friss felmérés szerint a dohányosokat ez nem fogja vissza, nem szoknak le az áremelés miatt. Ez pedig csak egyet jelenthet, az embereket nem lehet manipulálni, ha van egy szenvedélye ahhoz ragaszkodik. 
Nem lehet úgy élni, hogy mindent elvesznek az embertől, a cigarettázás sok embernek jelent kikapcsolódást, megnyugvást és ha figyelembe vesszük, hogy a városban sokkal több tüdő gonddal szenvedő ember van mint vidéken és ezt összevetjük azzal, hogy láncdohányos vidékiek vígan élnek akkor megkérdőjelezhetjük, hogy valóban a cigaretta a legkárosabb a szervezetünkre. 

A válasz a környezetünk, amin az emberek 80%-a nem változtathat, azon viszont igen, hogy azt a kis örömöt is el akarják venni tőle... ezért nem működik az áremelés. 

Áremelés hatása: feketekereskedelem



Az áremelés hatására a keleti országrészben megnőtt a dohánycsempészet, már nem telik el úgy hét, hogy a NAV ne jelentsen be 1-1 új esetet. 

A Magyarok a vágott dohányt választják



A megoldás a cigaretta töltés ez már több éve tény. A vágott dohány töltésével akár 60-70%-al kevesebbet költhetsz egy doboz cigarettára. Ha ezt összevetjük az áremeléssel akkor kiderül, hogyha ezt a módot használja a dohányos, akkor rengeteget spórolhat.
A www.cigarettatoltogep.com prémium kategóriás cigaretta töltő gépeink hála hosszú távon spórolhatsz cigaretta költségeiden. 

www.cigarettatoltogep.com  - TÖLTSD VELÜNK!
Velünk nem csak pénzt, de időt is spórolsz!

t_20000_monster-500x500.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://cigitolto.blog.hu/api/trackback/id/tr1911749893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása