Cigaretta töltő gép

Cigaretta töltő gép

Cigaretta áremelés 2017-ben... Ne fizess többet! Mutatom hogyan!

2016. augusztus 23. - www.cigarettatoltogep.com

Bizonyára már hallottad, hogy 2017-ben komoly áremelés érkezik a dohány termékekre, nos ez sajnos nem légből kapott hír, hanem tény. Az elkövetkező év közepére egy doboz cigaretta ára már elérheti az 1300Ft-ot is! Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy egy hónapban mennyit költenek cigarettára. Ha Te sem számoltad még ki, akkor érdemes hamar megtedd, mert sokat spórolhatsz ha odafigyelsz! 

Az áremelés komoly terhet jelent a családoknak, ha napi 2 doboz cigarettával számolunk akkor csupán az áremelésnek köszönhetően + 18.000 Ft-al fizethetünk többet egy hónapban! 

18.000Ft-al! amit bármi másra költhetnénk mint pl. 
- Szórakozás
- Ajándékok
- Pihenés

És még sorolhatnám... 

Odafigyeléssel azonban ez a pénzt a zsebünkben maradhat, sőt még ennél is több, de hogyan? A válasz cigaretta töltéssel! Gondolnád, hogy cigaretta töltéssel akár 70%-ot spórolhatsz! 
A tapasztalatok szerint a jelen árak mellett egy doboz cigaretta nagyjából 300-450Ft-ból kijön a maradékot pedig tulajdonképpen megspóroltuk!

A cigaretta töltés már most is elengedhetetlen a dohányosoknak a fenntartható árakhoz, de 2017-re már tényleg kötelező lesz, hisz a dobozos cigaretta vállalhatatlanul drága lesz!

Kezd el a hosszú távú spórolást cigaretta töltő gépeinkkel. A Prémium minőségű gépek előnye, a kézi töltőkkel szemben, hogy üzemidejük sokkal több ezen felül a töltés ideje is csökken, a töltéssel járó "szenvedés" megszűnik! 

Látogass el webáruházunkba: 

www.cigarettatoltogep.com  -  TÖLTSD VELÜNK!

Kövess minket a Facebookon is, ahol értesülhetsz az újdonságokról!

https://www.facebook.com/cigitolto.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://cigitolto.blog.hu/api/trackback/id/tr6311493464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása