Cigaretta töltő gép

Cigaretta töltő gép

T 4000 SP BULDOSER elektromos cigaretta töltő gép videó

2016. december 09. - www.cigarettatoltogep.com

Kíváncsi vagy hogy teljesít a T 4000 SP BULDOSER akció közben?



A videóból is hamar kiderül, hogy ez a cigi töltő pillanatok alatt készre tölti a cigarettákat. Ezzel a lendülettel és könnyedséggel fog Neked minden napon, héten és hónapban spórolni a cigaretta költségeiden! 

A cigaretta töltés manapság már nem luxus kérdése, 2017-re akár 1300Ft is lehet majd egy doboz cigaretta. Ha nem tölti magának a dohányos akkor akár több 10.000Ft-al is kevesebb maradhat a pénztárcájában mintha tölteni! 

A T4000 SP BULDOSER elektromos cigaretta töltő géppel nem kell lemondj a gyári minőségű cigiről! Speciális tömörítő technológiájának köszönhetően nem esik ki a parázs a megtöltött cigarettából! 
Adj idén karácsonyra valami igazán hasznosat szeretteidnek, dohányos ismerősödnek, lepd meg a legújabb elektromos cigaretta töltő gépünkkel a T4000 BULDOSERREL!

www.cigarettatoltogep.com - TÖLTSD VELÜNK!

A bejegyzés trackback címe:

https://cigitolto.blog.hu/api/trackback/id/tr1912036693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása