Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Cigaretta töltő gép

Cigaretta töltő gép

Cigaretta töltés mint életstílus

2016. október 27. - www.cigarettatoltogep.com

Cigaretta töltés mint életstílus, mire gondolok itt pontosan…
Sokan cigiznek Magyarországon és régebben, a trafikokban könnyedén megvehették a dobozos cigarettát, de mára ez gyökeresen megváltozott.
Magasak a cigaretta árak? A dohányosokra komoly terhet jelentenek az 1300 Ft-os cigaretta árak? Sajnos a válasz egyértelműen igen.
De mi lehet a megoldás, sok dohányos választja az e cigi nyújtotta olcsó lehetőségeket, de, hogy őszinték legyünk az e cigi mégsem képes az eredeti cigaretta örömeit nyújtani…
Cigaretta töltés mint életstílus egy új megközelítése a cigi fogyasztásnak. Lényege, hogy a dohányos az eredeti cigaretta élményét, az e cigi árán, vagy olcsóbban kaphassa meg.

Cigaretta töltő gép rengeteg van, de melyik mit tud és miben jó?



Ha cigaretta töltő gépekről beszélünk akkor két csoportot különböztethetünk meg, a kézi manuális cigaretta töltőt illetve az elektromos cigaretta töltőt.
A kézi cigi töltővel több gond is van, az olcsó ár nem garantálja, a folyamatos olcsó cigaretta árakat. De mi ennek a fő oka? A kézi cigi töltő masinák olcsó műanyagból készülő termékek, melynek hatására könnyen tönkremennek, és ha belegondolunk abba, hogy 3-4 havonta új cigaretta töltőt veszünk, akkor már rögtön nem tartozik az olcsó megoldások közé. Nem beszélve arról, hogy a kézi cigi töltők rendkívűl körülményesek és 1-1 doboz cigaretta megtöltése rengeteg időt emészt fel.

A cigaretta töltő gépek másik csoportja az elektromos cigi töltő gépek.
Olcsó és jó minőségű cigaretta készítésére alkalmasak. Létezik teljesen automatizált elektromos cigaretta töltő gép is amelynek köszönhetően pár perc alatt megtöltheted cigarettád a nélkül, hogy hozzáérnél!
Az elektromos cigaretta töltő gépek kicsit nagyobb befektetést jelentenek, mint a kézi társaik, azonban hosszútávon megtérűl a befektetés, mind időben, mind minőségben. Számos olyan embert ismerek, akik több éve használnak elektromos cigaretta töltő gépet és havonta rengeteget spórolnak.

A T sorozat mindenkinek megoldást jelent:



T 200
olcsó elektromos cigaretta töltő gép. Az olcsó nem jelenti azt, hogy nem képvisel minőséget! Olyan embereknek javasoljuk, akik kezdők a cigaretta töltésben vagy csak kevés cigit szívnak el naponta.

T 1000
elektromos cigaretta töltő gép. Az legtöbbeknek segítő cigi töltőt már számos család választotta hosszú távú megoldásként. Nagyobb tárolókapacitása van mint a T 200 –nak ennek köszönhetően egyszerre több cigaretta megtöltésére alkalmas.

T 20000
MONSTER elektromos cigaretta töltő gép. A legjobb cigi töltő gép, teljesen automatizált, nagy tárolókapacitású gép. Nagycsaládosoknak vagy olyanoknak ajánljuk akik még foglalkozni se nagyon akarnak a cigi töltéssel, ez a gép ugyanis teljesen magától dolgozik!

 

Ne válaszd az e cigi vagy más e megoldást… válaszd az eredeti minőségi cigarettát! Faragd minimálisra a cigaretta árakat. Olcsó cigi a www.cigarettatoltogep.com -al

A bejegyzés trackback címe:

https://cigitolto.blog.hu/api/trackback/id/tr2011842699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása