Cigaretta töltő gép

Cigaretta töltő gép

Cigaretta töltő gép akció

2016. december 06. - www.cigarettatoltogep.com

Van zsákomban akció!



Eljött idén is a piros ruhás ember és hozott zsákjában egy szuper akciót a T 600 cigaretta töltő gépre! Az akció részleteit megleshetitek Facebook oldalunkon, egyébként minden akciót elsőként oda töltünk fel, érdemes követni bennünket :) 

Mit érdemes tudni a T 600 cigi töltő gépről?



A T 600 cigaretta töltő gép egy zseniális újdonság! Beépített akkumulátorral rendelkezik így akár út közben is megtöltheted a cigarettád. És ez még nem minden, modern kialakításának köszönhetően, nem foglal szinte semmi helyet. 
A T 600 cigi töltő gép is rendelkezik az elektromos cigaretta töltő gépek tulajdonságaival, tehát gyorsan 5 perc alatt megtölt egy doboz cigarettát illetve rengeteget spórol a használójának. Cigaretta töltéssel akár 70%-al is kevesebbet fizethetsz egy doboz cigarettáért mintha a boltban vennéd dobozosan! 

Használd ki a mikulás cigaretta töltő akciót és juss hozzá olcsón a T 600 elektromos cigi töltő géphez!
Cigi töltő gép boltunk: www.cigarettatoltogep.com - TÖLTSD VELÜNK!

elektromos_cigaretta_tolto_gep_akcio_olcso_cigaretta.png

A bejegyzés trackback címe:

https://cigitolto.blog.hu/api/trackback/id/tr4312026875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása