Cigaretta töltő gép

Cigaretta töltő gép

Cigarettatöltés a közösségi médiában!

2016. október 04. - www.cigarettatoltogep.com

www.cigarettatoltogep.com Kövess minket a közösségi médiában!



A www.cigarettatoltogep.com nagy figyelmet szentel az emberekkel való kapcsolattartásra, ezért már hosszú ideje képviselteti magát a Facebookon, blog.hu-n és már az Instagrammon is!
Miért jó követni bennünket a közösségi médiákon?
Ennek több oka is van, a cigarettatöltés a takarékos dohány fogyasztást testesíti meg, ezért a Facebookon rendszeresen olvashatsz a dohány termékek árainak alakulásáról Magyarországon. A hírek mellett ügyfélszolgálatunkat is itt érheted el, felteheted kérdéseidet, amelyre a lehető leghamarabb válaszolunk. Ez még mindig nem minden! Érdeklődhetsz rendelésedről.
Nem utolsó sorban a közösségi médiában osztjuk meg elsőként az akciókat, nyereményjátékokat. Ezekről máshonnan nem értesűlhetsz tehát érdemes követni bennünket J
Lássuk tehát pár szóban hol érdemes követned a www.cigarettatoltogep.com – ot!

Facebookwww_cigarettatoltogep_com_cigi_facebook_cigarettatoltes_cigitoltes_olcso_cigi_sporolas_dohany.png

Először is itt a link amelyre ha rákattintasz közvetlenül a Facebook oldalunkon találod magad : cigarettatoltogep.com
- Ügyfélszolgálat
- Közvetlen elérés, 24 órán belüli válaszadás
- Rendelés követés
- Hírek, aktualitások
- Akciók, amiről máshonnan nem értesülhetsz

Cigarettatoltogep.blog.hu – Kövesd blogunkat

A cigarettatoltogep.blog.hu a www.cigarettatoltogep.com hivatalos blog oldala amely azt a célt szolgálja, hogy a felhasználók az aktuális hírekről első kézből értesüljenek. Cigaretta áremelés várható, törvényi változások pl. buszmegállókban tilos a dohányzás, nálunk mindenről értesülsz!

Instagram www_cigarettatoltogep_com_instagram_cigitolto_cigarettatoltes_olcso_cigaretta_cigi.jpeg
A legfrissebb felületünk az Instagram. Az instagram hasonló célt szolgál a www.cigarettatoltogep.com életében mint a Facebook, az ügyfélszolgálatot leszámítva, ugyanis ezen a felületen csupán általános kérdésekre válaszolunk. Azonban amiért érdemes követni az Instagramot az nem más mint, hogy itt olyan akciókat osztunk meg a közönségünkkel amelyet még Facebookon sem.

A bejegyzés trackback címe:

https://cigitolto.blog.hu/api/trackback/id/tr9711767209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása