Cigaretta töltő gép

Cigaretta töltő gép

Hamarosan vége az elektromos cigaretta töltő gép karácsonyi akciónak

2017. december 12. - www.cigarettatoltogep.com

Szerezd be most akciósan az elektromos cigaretta töltő gépedet. Vegyél részt karácsonyi akciónkba, ezt a cigitöltő akciót kizárólag karácsonykor hirdetjük meg! Aki már régóta követi az oldalt az tudhatja, hogy nem szoktunk akciózni ezért is különösen jó lehetőség most ez a karácsonyi elektromos cigaretta töltő gép akció

Miért jó ajándék? 
Elektromos cigaretta töltő gépek minden dohányosnak ideális alternatíva az olcsó cigarettáért. Cigitöltő gépeinkkel pár perc alatt megtölthetsz egy doboz cigit harmad áron mintha boltban vásárolnál. Igen! Akár 70%-ot spórolhatsz a cigarettán, ez rengeteg! A cigaretta töltő gépek ára 2-3 hónap alatt megtérül, ezért tekints rá úgy mint egy befektetésre. 

Akció vége:
Az elektromos cigaretta töltő gép karácsonyi akciójának December 24.-én vége, ne maradj le róla!

Fontos: Ha szeretnéd, hogy elektromos cigaretta töltő gép kerüljön a karácsonyfa alá akkor a rendelésed December 20.-a 23:59-ig kell leadnod, a December 20.-a utáni rendeléseket csak karácsony után tudjuk szállítani megértéseteket köszönjük!  

A bejegyzés trackback címe:

https://cigitolto.blog.hu/api/trackback/id/tr6013478961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása