Cigaretta töltő gép

Cigaretta töltő gép

Te melyik utat választod?

2017. november 13. - www.cigarettatoltogep.com

Drága cigi VS Olcsó Cigi

Elgondolkoztál már azon mennyi pénzt költesz cigarettára egyetlen hónapban? Na és azon, hogy mennyit spórolhatnál, ha kicsit odafigyelnél? Igen a cigaretta drága szenvedély lett az elmúlt években, a cigaretta árak rohamosan emelkednek, hisz jövedéki termékek így az államoknak érdeke, hogy Te drágán vásárold a cigit, ezzel több adó keletkezzen az államkasszában. Tulajdonképpen a dohányosokkal fizettetik meg az adót... de miért fizetsz feleslegesen ha nem muszáj? 
Drága cigit fogsz szívni ha bemész a boltba és megveszed a dobozos cigarettát. De hogy tudsz olcsó cigarettához jutni? Természetesen nem úgy hogy keresel egy megbízható csempészt aki majd eladja Neked olcsóbban a cigit. A válasz ennél sokkal egyszerüb ez pedig a cigaretta töltés. A cigitöltésnek számos országban komoly hagyománya van hisz ezzel a módszerrel akár 70%-al kevesebbet fogsz fizetni egy doboz cigarettáért. Tehát ha 1000Ft egy doboz cigi a boltban akkor Te nagyjából 300Ft-ért fogsz megtölteni a cigarettád. 
Hatalmas különbség nemde...? 
Hidd el ez már rövid távon is rengeteg pénz, megjegyzem feleslegesen, hisz a cigaretta töltés már számtalan embernek segített spórolni a cigin. 

Használj elektromos cigaretta töltő gépet

A hagyományos cigitöltő illetve kézi cigaretta töltő gépek kényelmetlen cigitöltést eredményeznek nem beszélve arról, hogy ezek a cigitöltők silány minőségűek többnyire eldobható cigaretta töltők. 
Az elektromos cigaretta töltő géppel egy doboz cigit nagyjából 3 perc alatt megtölthetsz, ráadásul ezek a cigitöltők strapabíró gépek, így évekig zavartalanul működnek. 

Ne költs feleslegesen cigarettára: válaszd a helyes utat! 
+1 érv: Elektromos cigaretta töltő gép akció van NE maradj le róla!
www.cigarettatoltogep.com 

elektromos_cigi_tolto_gep_elektromos_cigaretta_tolto_gep_akcio.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://cigitolto.blog.hu/api/trackback/id/tr1713263103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása