Cigaretta töltő gép

Cigaretta töltő gép

A legjobb cigarettatöltő gép - T 20000 MONSTER

2016. augusztus 23. - www.cigarettatoltogep.com

Régóta szeretnél spórolni a cigaretta költségeiden? Szeretnéd tölteni a cigarettát, de nem tudod mi lenne a legjobb? Elkezdted a kézi töltés, de unod, hogy órákig ott ülj és töltsd egyesével a szálakat?

A T 20000 MONSTER - A cigarettatöltő gépek szörnyét Neked találták ki!

A T 20000 MONSTER teljesen automatizált extra gyors cigarettatöltő gép. 1 óra alatt akár 1000 szál cigarettát is megtölthetsz vele minimális erőbefektetéssel, ugyanis ez a szuper töltő hihetetlen, de tölt helyetted. 
Nézz meg kényelmesen egy jó filmet... a T 20000 MONSTER megtölti az egész heti adagodat mielött feljönne a "The End" felirat! 

Korábbi bejegyzéseimben kitértem a cigaretta töltés előnyeire, ezért itt csak pár szóban említem meg, hogy ha töltöd a cigarettádat akkor 60-70%-ot spórolsz mintha a dobozost emelnéd le a polcról!

Ez számokban igen eltérő, de napi 1 doboz cigaretta esetén már 15.000 - 20.000Ft is lehet. 

Kezd el a cigaretta töltést prémium minőségű cigarettatöltő gépeinkkel! Ne fecséreld a drága időd gagyi kézi töltőkre válaszd a megbízható hosszútávú megoldást!

Webshopunk:  www.cigarettatoltogep.com 
Kövess minket Facebookon: https://www.facebook.com/cigitolto.hu

Itt egy kép a T 20000 MONSTER cigarettatöltő gépről... a cigaretta árak csak egyszer találkozhatnak vele... t_20000_monster-500x500.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://cigitolto.blog.hu/api/trackback/id/tr8511493552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása