Cigaretta töltő gép

Cigaretta töltő gép

Elektromos cigaretta töltő

2016. november 09. - www.cigarettatoltogep.com

Elektromos cigaretta töltő az idő és pénztakarító



A dohányosok körében komoly gondot jelent a dohány jövedéki adójának emelése, melynek eredménye, hogy egy doboz cigaretta 2017-re már 1300Ft-ba fog kerülni.
Az átlag ember átlagban 9000-12.000Ft-al fog többet fizetni havonta, ami valljuk be nem kevés.

Az elektromos cigaretta töltő gépek jó megoldást jelentenek mindenki számára, aki spórolni szeretne cigaretta költségein. Cigitöltéssel akár 70%-os árcsökkenést is elérhetünk! A cigaretta töltéssel csupán egy gond van, hogy időigényes megtölteni a sok helyen napi 2-3 doboz cigarettát. Ezt hivatott segíteni az elektromos cigaretta töltő amely nem csupán pénzt, de időt is spórol a dohányosoknak.

Elektromos cigaretta töltő mennyi időt spórol Nekem?



Ez mindenki esetében más, rengeteg függ attól, hogy hány doboz cigarettát szívunk el naponta. Ne csak magunkra gondoljunk, hisz a családban is dohányozhatnak, ami megemeli a doboz számot. Találkoztam már olyan családdal akik napi 5 doboz cigarettát szívtak el, gondoljunk bele, hogy mennyi idő azt a mennyiséget megtölteni kézi cigaretta töltővel…
A válasz tehát az, hogy sokat ráadásul magától dolgozik, nem kell az asztal fölött görnyednünk, kényelmesen akár TV nézés, számítógépezés közben is elvégezhetjük a cigaretta töltést.

Ha eleged van a magas cigaretta árakból látogass el webáruházunkba és kezd el tölteni a cigarettát!
www.cigarettatoltogep.com – TÖLTSD VELÜNK!

elektromos_cigaretta_tolto.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://cigitolto.blog.hu/api/trackback/id/tr211944881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása